Signer lånedokumenter

Her kan du signere dokumentene dine elektronisk med BankID. Ønsker du å ha dokumentene tilgjengelig etter signering anbefaler vi at du lagrer dokumentene når du åpner de i signeringsprosessen.  


 

TIL SIGNERINGSPORTALEN

 

SPØRSMÅL OG SVAR

Du finner dokumentene dine ved å logge deg inn i denne e-signeringsportalen. Vi har også sendt deg lenke til e-signeringsportalen på sms og e-post. Du kan alltid gå tilbake hit for å signere dokumentene dine.

Du logger inn i signeringsportalen med enten BankID appen eller kodebrikken.

Løsningen vises best på en stor skjerm som PC eller nettbrett.

Du kan signere med både BankID app og kodebrikke. Følg anvisningen i portalen og på skjermen (for mobil).

Dokumentene kommer i PDF-format, og du må ha installert Adobe Reader på din datamaskin for å kunne lese  denne typen dokument. Du kan laste det ned gratis på adobe.no.

Ja, alle dokumentene krever at du signerer med BankID hver for seg. Dokumentene ligger etter hverandre i rekkefølge og du åpner og signerer et og et dokument.

Når dokumentet er signert vises en grønn hake og det står at dokumentet er signert. Hvis dokumentet ikke er signert enda, vises teksten Start signering.

Vi anbefaler at du lagrer dokumentene når du åpner dem i signeringsprosessen. Ellers kan du kontakte banken i etterkant for å få tilgang til dokumentene.

BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nettet.
Det er like juridisk bindende som en vanlig signatur på papir.